Voer uw wachtwoord in om de inkoopprijzen te zien:

Login

Met een productie van meer dan 300.000m² per jaar is Beter Hout marktleider op het gebied van multiplanken in Nederland en België. De vloeren van Beter Hout zijn in verschillende afwerkingen te verkrijgen zodat voor elk interieur de juiste vloer geleverd kan worden.Tevens kunnen traptreden in dezelfde afwerking als uw vloer geleverd worden. Voor een overzicht van onze kleur en afwerkingsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze vloerencollecties

Beter Hout bestaat sinds 2000 en sinds 2004 produceren wij parketvloeren samengesteld uit twee lagen (multiplank). Hierbij is een toplaag van hoogwaardig hardhout verlijmd op een onderlaag van berken multiplex, waarbij een stabiele en nagenoeg werkingsvrije vloer verkregen wordt maar wel met de uitstraling van een massief houten parketvloer.

U bent van harte welkom om onze showroom een bezoek te brengen en ons gehele assortiment te komen bekijken!

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.  Het is gewenst om vooraf een afspraak te maken.

Beter Hout is gevestigd aan de Schouwrooij 15 in Boxtel. Op deze locatie zijn het kantoor, de fabriek en de showroom gevestigd.

Showroom Beter Hout