Voer uw wachtwoord in om de inkoopprijzen te zien:

Login

Service en garantie

Inmiddels is Beter Hout wel bekend als één van de betrouwbaarste parket fabrikanten in Nederland en België. Met een zeer uitgebreid programma van vloeren en een levertijd van maximaal 10/15 werkdagen kan Beter Hout uw vloer "Just in time" leveren.

Kwaliteit: de kwaliteit van Beter Hout wordt gegarandeerd door strenge inkoop en productie controles. In samenwerking met onze vaste leveranciers worden grondstoffen nauwkeurig uitgekozen. Door vastgestelde productieregels zullen vloerdelen die (na)besteld of zelfs na jaren vervangen moeten worden, probleemloos op elkaar passen.

Garantie: met een garantie van maar liefst 10 jaar kunt u hier altijd op terugvallen indien er eventuele verborgen gebreken aan uw vloer zijn. Op slijtwaarden kan maximaal 1 jaar garantie gegeven worden, mits de leg-en onderhoudsvoorschriften in acht zijn genomen.

Service: en als er dan iets niet goed is met uw vloer? Geef het ons door! Onze technische dienst staat klaar om onvolkomenheden in uw vloer te herstellen of zelfs te vervangen. Na ons bezoek van onze technische dienst zult u niet meer weten waar de reparatie in uw vloer is uitgevoerd! Indien het gebrek binnen de garantie valt worden de werkzaamheden uiteraard kosteloos uitgevoerd.

Wat als er een beschadiging is die buiten de garantie valt? Ook dan staat onze technischedienst voor u klaar. De kosten van deze dienst incl. Reistijd bedraagt € 65,- excl. btw per uur.

Toplagen zijn gewoon via onze site te bestellen. Graag bij de bestelling in het tekstvak "opmerkingen" aangeven dat het toplagen betreft, en de lengte per toplaag, ivm kleurkeuze dient u het dubbele aantal toplagen bestellen.