Voer uw wachtwoord in om de inkoopprijzen te zien:

Login

Disclaimer

Disclaimer Beter Hout

Aan het onderhoud van deze website besteedt Beter Hout de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten van deze website kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.

Beter Hout kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van deze website of van de op via de website ter beschikking gestelde informatie.

Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo's en teksten zijn eigendom van Beter Hout. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitrukkelijke schriftelijke toestemming van Beter Hout. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Beter Hout behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Constateert u onvolledigheden en / of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze bij ons meldt via het contactformulier.